VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

ИГРАЧИ МАСОВО НАПУСКАТ ДОБРУДЖА В ЗНАК НА СОЛИДАРНОСТ С ТРЕНЬОРА СИ СВЕТОСЛАВ ТОДОРОВ

Футбол
Поне 10 футболисти ще напуснат Добруджа през зимата в знак на солидарност със старши треньора си Светослав Тодоров, научи БТА. Заради организационните и финансовите проблеми бившият нападател на Уест Хам, Портсмут, Литекс и националния отбор има намерение да си тръгне след края на есенния полусезон, а голяма част от футболистите на Добруджа останаха и през новия сезон заради него. Предвид ситуацията, която се очертава, по-голямата част от играчите вече няма да имат мотив да останат. Тодоров взе решението да си тръгне заради неделната атака от запалянковци на отбора след поражението от Черноморец с 1:2. Тогава той беше атакуван от фенове, като някои от тях нанесли удари по автомобила му. Двама от нападателите са разпознати и срещу тях е внесена жалба в полицията. Очакванията са, че ще им бъде повдигнато обвинение в дребно хулиганство. Самият Светослав Тодоров пък помага с лични средства за нормалното функциониране на Добруджа през последната над една година. Последният лагер преди мача в Бургас също е платен от него, както и ангажирането на специалист по футболен фитнес от Англия.

Прочети повече на: http://www.sportal.bg/news.php?news=516792

Поне 10 футболисти ще напуснат Добруджа през зимата в знак на солидарност със старши треньора си Светослав Тодоров, съобщава Спортал, цитирайки БТА. Заради организационните и финансовите проблеми бившият нападател на Уест Хам, Портсмут, Литекс и националния отбор има намерение да си тръгне след края на есенния полусезон, а голяма част от футболистите на Добруджа останаха и през новия сезон заради него.


Предвид ситуацията, която се очертава, по-голямата част от играчите вече няма да имат мотив да останат. Тодоров взе решението да си тръгне заради неделната атака от запалянковци на отбора след поражението от Черноморец с 1:2. Тогава той беше атакуван от фенове, като някои от тях нанесли удари по автомобила му. Двама от нападателите са разпознати и срещу тях е внесена жалба в полицията. Очакванията са, че ще им бъде повдигнато обвинение в дребно хулиганство. Самият Светослав Тодоров пък помага с лични средства за нормалното функциониране на Добруджа през последната над една година. Последният лагер преди мача в Бургас също е платен от него, както и ангажирането на специалист по футболен фитнес от Англия.

Снимка Александър СТОЯНОВ
 

Сходни връзки

Mun-Dobrich-reklama

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter