VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

В БАЛЧИК ПРАВЯТ НАЙ-КРАСИВИЯ СТАДИОН У НАС

Футбол

Реновираният стадион в Балчик ще е най-красивия в България, заяви наставникът на местния Черноморец Георги Иванов-Геша.


„Остава още малко, докато бъде завършен, вече дори окосиха тревата за първи път. Напролет със сигурност ще играем там, на него могат да се провеждат и европейски квалификации за подрастващи. Хубавото е, че са запазени естествените декори – скалите. Голямата е зад едната врата и има идея на нея да се сложат реклами, които през нощта да бъдат осветени от прожектори. Атракцията ще е невероятна“, каза Геша.
Последният допълни, че по-малките скали и камъните около тях ще се обезопасят и ще се оформи малка трибуна. Капацитетът на съоръжението ще е за 3200 зрители, като има възможност зад едната врата да се постави подвижна трибуна.
Разбра се още, че бившият нападател на Спартак 1918 и Калиакра Беадир Беадиров ще подсили Черноморец (Балчик) днес. След като напусна Каварна през май, Беадир работи за кратко в Англия и е играл за аматьори през уикендите.
„Правим отбор, който да радва публиката, а тя да го подкрепя и обича. Целта е Балчик да има силен представителен тим и феновете ни да изпитват удоволствие, когато идват да го гледат“, завърши Геша.
petel.bg
 

Сходни връзки

Mun-Dobrich-reklama

 

 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter