VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

КОЛЕЖАНСКИ ФУТБОЛИСТ ОТ БЪЛГАРИЯ С ПОКАНА ЗА ПРОФЕСИОНАЛНИЯ ОТБОР НА СИНСИНАТИ СЕЙНТС

Футбол

Игор Дудник, футболист на  ФК Интер - Плачидол получи официална покана да играе в професионалния футболен клуб от САЩ Синсинати Сейнтс. Младежът от Украйна е  студент на Висше училище Международен колеж (ВУМК), заедно със свои състуденти от Португалия, Испания, Украйна и Нигерия подсилваше тимът на Интер.


 

Игор е заедно с брат си (Влад – също студент на ВУМК)  в САЩ от един месец заради едногодишен договор за работа в известна американска компания, оперираща в областта на информационните технологии. След като от компанията се запознали с футболния талант на Дудник, той е бил препоръчан на мениджърите на професионалния отбор Синсинати Сейнтс, който е в Националната висша лига (National Premier Soccer League ). Очаква се Игор да започне да трернира с отбора този месец.
«Смятам да започна да играя тук, надявам се да успявам да съчетавам работата с футбола. Вече писах на състудентите ми в България и мениджъра на Интер, че се надявам да ми запазят мястото за следващата година. Разбрах, че новите треньори идват от известни европейски и български отбори и нямам търпение да тренирам с тях.» - споделя Игор Дудник. Според треноьрите на ФК Интер – Брам Шриър (Холандия) и Радо Боянов, амбициите са отборът  да покори В група следвщата година. Освен това са подели инициатива по създаване на международна футболна академия към ВУМК, в която стартират тренировките през втората полвина на септември.

Сходни връзки

Mun-Dobrich-reklama

 

 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter