VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

В НЕДЕЛЯ ДАВАТ СТАРТ НА КОЛОЕЗДАЧНАТА ОБИКОЛКА

Колоездене

64-ата Международна колоездачна обиколка на България стартира за първи път от Добрич. В неделя (31 август) 250 спортисти от 18 отбора, 4 от които национални - на Сърбия, Молдова, Узбекистан и Азербайджан ще потеглят от Добрич по маршрута на състезанието. Официалният старт на обиколката ще бъде даден от кмета Детелина Николова в 13.30 часа на специално изградена сцена на бул. „Добруджа“ пред Съдебната палата, а преди това от 12.00 часа ще се проведе тържествена церемония по откриване на състезанието и официално представяне на отборите.


Финалът ще е на 4 септември пред националния стадион "Васил Левски" в София.
С цел осигуряване на безопасността на движението се въвежда временна организацията на движението. То ще бъде преустановено по бул. „Добруджа“ в отсечката между ул. „Отец Паисий“ и бул. „25 септември“ за времето от 10.45 до 14.30 часа. При изтеглянето на колоната по локалния път по ул. „Гоце Делчев“ от бензиностанция OMV, който се включва към бул. „Добруджа“ по посока околовръстен път (кръгово) за гр. Балчик,  също ще бъде преустановено движението от 13.15 до 13.45 часа.
Община град Добрич умолява гражданите и водачите на МПС да проявяват засилено внимание и да спазват правилата за движение, за да не се допускат неприятни пътни инциденти. 

Сходни връзки

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

tennisrusalka

ReklamaYupi

Фейсбук

centersport.org on Facebook

Виц

изСПОРТЕН СМЯХ

Въпрос към министъра на правосъдието:
- Пазите ли всички изходи на затвора?
- Пазим ги, ама те бягат през входа!..

Реклама

Rek-2


Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

rekl left

Hit Counter