VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

КАЙЗЕРА ВОДИ ПРЕГОВОРИ СЪС СПАРТАК (ВАРНА)

Футбол

Бившият старши треньор на Витоша (Бистрица) Николай Тодоров-Кайзера се срещна с боса на закъсалия финансово „Спартак“ (Вн) Антон Фажев.


Дали бившият халф на Левски ще поеме отбора, ще стане ясно в понеделник след гостуването на Добруджа, където варненци трябва да се явят, за да не бъдат изхвърлени от „Б" група.
В същото време загадъчен състав на Спартак (Варна) победи с 3:0 четвъртодивизионния Тополи в контрола на изкуствения терен на „Локомотив“, информира petel.bg.
По-голяма част от тези, които излязоха титуляри за „соколите“, се очаква да играят срещу Добруджа в двубоя от 2 кръг на „Б“ група на стадион Спартак от 18:00 часа в неделя. Точни за победителите бяха Ивайло Русев, Динко Динков и Христо Иванов. В състава започна и дошлият на проби Дейвид, но бе сменен още в 10-ата минута. След почивката треньорът на Спартак (Варна) Златин Михайлов пусна в игра юноши на клуба, родени през 1996 и 1997 година.
Съставът на Спартак (Варна): Константин Хавалес, Георги Щерев, Петър Петров, Тодор Николов, Славомирв Събков, Тодор Маринчев, Валери Кулинов, Синан Бейхан, Дейвид (10-Кристиян Калудов), Ивайло Русев, Пламен Иванов

 

Сходни връзки

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter