VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 888 605410

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

НОВА ПОБЕДА ЗА ДОБРУДЖА В КОНТРОЛА

Футбол

Добруджа  победи Черноморец (Балчик) с 2:1 в контролна среща. Двубоят се игра на стадион „Дружба“ в Добрич. В 31-ата минута „жълто-зелените" откриха резултата чрез Ивайло Димитров.  


Този резултат се запази до почивката, а през втората част и двата отбора направиха смени. Черноморец  стигна до изравняване в 58-ата минута, когато Васил Тачев наказа бившия си отбор с отлично  изпълнена дузпа. Добруджанци изтръгнаха победата в последните минути на срещата с попадение на Иван Цачев. Последната контрола на Добруджа от подготовката за предстоящия  сезон ще бъде в събота срещу Септември (Тервел) в Добрич.

Снимки Александър Стоянов, CenterSport.org

Сходни връзки

Poli

facelikerusalka

tennisrusalka

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

ReklamaYupi

Фейсбук

centersport.org on Facebook

Виц

изСПОРТЕН СМЯХ

Решили да направят статистика на доходите на три професии - полицай, лекар и митничар. Попитали полицая: - За колко време ще си купите "Форд"? - За 7-8 месеца. Попитали лекаря: - За колко време ще си купите "Форд"? - За 3-4 месеца. Попитали митничаря: - За колко време ще си купите "Форд"? Митничарят помислил, помислил и казал: за 18 месеца. - Как за толкова много време? - Ами "Форд" да не е малка компания?

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

rekl left

Реклама

Hit Counter