VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

ЯСЕН Е СЪСТАВЪТ НА "Б" ГРУПА

Футбол

Б група през новия сезон ще бъде в състав от 16 отбора, стана ясно след заседание на две комисии- Лицензионна и Спортно-техническа, които се нуждаеха от 6 часа за стигане до общо становище.


От БФС съобщиха, че три изпаднали от елита отбори- Нефтохимик Бургас, Любимец и Пирин Гоце Делчев, не получават лиценз за професионалния футбол заради дългове и са изпратени в аматьорските групи. Те имат право да се включат в най-високата аматьорска дивизия- В група, но не могат да спечелят промоция докато не изчистят задълженията си.
След поканите на три отбора, заели втори места, се оказа наличието на още едно свободно. То вече е заето от Верея Стара Загора, трети в Югоизточната В група. Верейци имат по-добър личен коефицент от другия претендент за професионалния футбол Оборище (Панагюрище), а и по-добра база, на която скоро ще бъде поставено и осветление.
Спортно-техническа комисия
Решение -30.06.2014г.
- В изпълнение на Наредбата за първенствата и турнирите в системата на БФС,съставът на „Б” ФГ се попълва до определените за първенство 2014/2015 шестнадесет отбора както следва:
- На мястото на отказалия се от участие отбор на ФК Бенковски и не взелите лиценз за Б ФГ отбори на ПФК Нефтохимик 1962, ПФК Любимец 2007 и ПФК Пирин ГД, в състава на Б ФГ се утвърждават като класирали се на второ място в групите си ФК Локомотив Горна Оряховица, ФК Мастер – Бургас и ФК Перун Кресна.
- На мястото на отказалия участие втори отбор от СИ В АФГ – ФК Светкавица –Търговище се утвърждава отбора на ФК Верея –Стара Загора поради по-добър коефициент на спечелени точки в една изиграна среща от другия изявил готовност за участие в Б ФГ- отбора на ФК Оборище Панагюрище.
- СТК приема състава на Б ФГ за първенство 2014/2015 в следния вид:
1. Черноморец Бс
2. Добруджа Дч
3. Монтана
4. Банско
5. Ботев Враца
6. Пирин Рз
7. Спартак Вн
8. Раковски Рак
9. Ботев Гълъбово
10. Локомотив Мз
11. Пирин Бг
12. Созопол
13. Верея СЗ
14. Локомотив ГО
15. Мастер Бс
16. Перун Кресна

 

bgfootball.com

Сходни връзки

Mun-Dobrich-reklama


 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter