VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

ГАБРИЕЛ ДОНЕВ Е ШАМПИОН НА БЪЛГАРИЯ ПРИ 18-ГОДИШНИТЕ

Тенис

Габриел Донев от "АТР Сливен" е шампион за юноши до 18 г. на „Девин Къп”-Държавното лично първенство, което се проведе в курорта Албена. На финала той се наложи над Тони Нейков от Железничар Пловдив с резултат 6-3,6-3. Купите на финалистите бяха връчени от Стефан Цветков - председател на Българската федерация по тенис  и Мая Герасимова - маркетинг директор на "Девин".


При девойките до 18 г. станаха ясни финалистките, които в неделя ще спорят за "Девин Къп" - държавното лично първенство за девойки. Това са водачката в схемата Вивиан Златанова от ТК"Пазарджик" и Виктория Бърдарова от ТК"Албена" Пловдив. На полуфинала Вивиан Златанова отстрани Невена Георгиева от ТК"Левски-София" с 6-0,6-0, докато Виктория Бърдарова преодоля Милка Генкова от ТК"Локо98" с 6-3, 6-1.
Известни са шампионите по двойки на "Девин Къп"-ДЛП за юноши и девойки до 18 г. в к.к. Албена.
При юношите до 18 г. това са Алекс Мартински от ТК "Левски-София" и Велислав Чолаков от ТК"Пазарджик", които победиха на финала Асен Димитров от ТК "Левски" и Тони Нейков от ТК"Железничар" Пловдив с резултат 64,4-1 и отказ на Нейков.
Топ поставените Милка Генкова от ТК "Локо98" и Габриела Михайлова от ТК "Спорт Палас".
станаха шампионки при девойките до 18 г. след победа на финала над Елена Арнаудова от ТК"Хасково" и Даниела Кабакова от ТК"Младост Варна" с резултат 6-0,6-1.
Шампиони на смесени двойки от ДЛП до 18 г. и носители на Девин Къп за 2014 г. са Габриела Михайлова от ТК"Спорт Палас" и Асен Димитров от ТК"Левски-София".
На финала те се наложиха над Цветанка Трифонова от ТК"15-40" и Вълко Нешев от ТК "Левски-София" с резултат 4-6,6-2,10-8.

Сходни връзки

Mun-Dobrich-reklama

 

 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter