VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 888 605410

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

ДНЕС ВЕТЕРАНИТЕ НА ДОБРУДЖА ПРИЕМАТ ЧЕРНОМОРЕЦ (БАЛЧИК)

Футбол

Днес от 18:00 часа на стадион „Дружба“ ветераните на Добруджа посрещат  отбора на Черноморец (Балчик) в мач от областната надпревара по футбол за ветерани, която е част от републиканското първенство, съобщава клубният сайт на „жълто-зелените“.


Както знаем в отбора на Добруджа се събраха звездите от 90-те години като Светослав Петров, Румен Славов, Стефан Славов, Светльо Кръстев, Ради Вардаров, Диян Божилов,Атанас Стефанов-Баницата и др. В събота, (7.06) в Балчик ще се изиграе вторият двубой, след което победителят от изиграните  двата мача ще играе финал срещу победителя в другата група на 15-ти юни и по този начин ще се определи представителя на област Добрич в републиканското първенство.

Снимка: pfcdobrudja1919.com

Сходни връзки

Poli

facelikerusalka

tennisrusalka

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

ReklamaYupi

Фейсбук

centersport.org on Facebook

Виц

изСПОРТЕН СМЯХ

Решили да направят статистика на доходите на три професии - полицай, лекар и митничар. Попитали полицая: - За колко време ще си купите "Форд"? - За 7-8 месеца. Попитали лекаря: - За колко време ще си купите "Форд"? - За 3-4 месеца. Попитали митничаря: - За колко време ще си купите "Форд"? Митничарят помислил, помислил и казал: за 18 месеца. - Как за толкова много време? - Ами "Форд" да не е малка компания?

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

rekl left

Реклама

Hit Counter