VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

10 МЕДАЛА И КУПА ЗА ГИМНАСТИЧКИТЕ НА ЙОВКА НЯГОЛОВА

Художествена гимнастика

С куп отличия от столицата се завърнаха гимнастичките на СКХГ Мик Гергана 90, съобщи треньорката им Йовка Няголова. Те участваха във всички възрасти на държавните турнири в индивидуалния шампионат и при ансамблите. Най-голям успех е постигнала Благовестина Костадинова при девойките младша възраст – два златни на обръч и топка.


Талантливата гимнастичка е стипендиантка на дамски клуб Майчина грижа. Полина Велкова се окичи със златен медал на въже при девойките младша възраст. В старшата възраст първа на бухалки стана Магдалена Николаева. До призовите места на обръч достигнаха Йоана Петрова и Ралица Иванова, а при жените златен медал на бухалки спечели Весилка Калчева.

Грациите от Добрич се представиха отлично и в международния турнир Академик къп с участието на състезателки от Израел, Англия, Сърбия, Хърватска, Черна гора и др. Купа и второ място в многобоя при девойките младша възраст спечели Полина Велкова, която е ученичка в „Ст. Караджа”. Отлично се представиха възпитаничките на спортното училище „Г. Ст. Раковски” Благовестина Костадинова при девойките младша възраст и Магдалена Николаева в старшата, които също са достигнали до медалите в многобоя.

„Гимнастичките от клуба обраха овациите на публиката в зала „Арена Армеец” и получиха множество поздравления от специалисти за напредъка си. От мое име и от името на децата от сърце благодарим за финансовата подкрепа на г-жа Теменуга Желева и г-жа Гинка Пачева от „Агрива-Прима” ООД, без чиято подкрепа бе немислимо участията ни в състезанията. Благодарим и на инж. Генчо Димитров от Старт АД, който спонсорира участието на Магдалена Николаева, както и на клуб Майчина грижа.

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

tennisrusalka

ReklamaYupi

Фейсбук

centersport.org on Facebook

Виц

изСПОРТЕН СМЯХ

Въпрос към министъра на правосъдието:
- Пазите ли всички изходи на затвора?
- Пазим ги, ама те бягат през входа!..

Реклама

Rek-2


Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

rekl left

Hit Counter