VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

ДОБРУДЖАНЕЦ (ПАСКАЛЕВО) Е НОВИЯТ ШАМПИОН НА ОФГ - ЗОНА ЗАПАД

Футбол

В последния кръг футболистите на младия и амбициозен треньор Георги Василев разгромиха последния в класирането ФК "Добруджански Спортист" с. Стефан Караджа с категоричното 10:0 и отново зарадваха не малкото зрители които бяха дошли да наблюдават срещата.


С  голове отново се отчете нападателя Георги Георгиев, който след отбелязаните 5 гола на сметката си събра общо 79 гола през сезона и е абсолютен лидер по този показател. Три попадения отбеляза Радо Георгиев -Кирето, а по един гол добавиха Евгени Димитров и Искрен Иванов.
След този мач футболистите на "Добруджанец-Паскалево" събраха актив от 75 т., което е с 3 повече от миналогодишния шампион "Орловец" с.Победа и с 6 повече от "Заря-2006"  Крушари, които завършиха съответно на второ и трето място.
Любопитно е да се отбележи, че отборът на " Добруджанец-Паскалево" след около 15 години прекъсване, се сформира буквално месец преди началото на първенството и въпреки всичките трудности, показа, че с желание и характер се постигат предварително зададените цели.
Отборът за разлика от неговите преки конкуренти, където благодарение на футболни хора има добър бюджет, не се радваше на такива привилегии. Интересно е да се отбележи, че всеки от футболистите и хората заедно с отбора е дал нещо и извън терена. В повечето случаи футболистите на отбора сами си подготвят стадиона преди мачовете, съблекалните също са направени от самите тях. Разбира се , всичко това нямаше възможно без помощта и на БФС, на кмета на с.Паскалево, на г-н. Димо Димов и най-вече г-н Паскал Паскалев които заедно с треньора Георги Василев направиха всичко възможно и сезонът да бъде приключен повече от успешно. Най-важното е, че се изгради един сплотен колектив, чиято единствена цел е да играят футбол и да изпитват удоволствие от играта без да искат нищо в замяна.
Тази неделя в зоналния финал отборът посреща победителя в ОФГ зона Изток: ФК " Устрем" - Дропла и ще се опита за пореден път да покаже благодарение и само на футболни аргументи на терена, че заслужено е шампион в своята зона , но и определян като най-добрия отбор в групата (зона Добрич).
Финалът ще бъде на 08.06. от 18:00ч. на игрището с изкуствена настилка до ст. Дружба в гр. Добрич. Преди тях от 16:00ч. в спор 3то/4то място ще излязат отборите на "Орловец"-Победа и "Спортист"-Генерал Тошево.

Сходни връзки

Mun-Dobrich-reklama

 

 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter