VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

ТУРНИР ПО СТРИЙТБОЛ ЩЕ СЕ ПРОВЕДЕ В ДОБРИЧ

Баскетбол

Турнир по стрийтбаскет ще се проведе тази неделя в Добрич. Надпреварата ще започне в 10  часа на 1 юни в двора на ЕГ „Гео Милев“.


Всички срещи ще се играят по официалните правила за 3х3 баскетбол. Изискванията за участие са: отборите да са съставени от най-малко трима състезателя, като всеки отбор има право да включи и един резервен играч. Таксата за участие е 5 лева (на състезател).
Участниците ще бъдат разпределени в две групи – родени преди 1995 г. и родени след 1996г. Турнирът се организира от добричкия отбор Unstoppable, който у
частва в аматьорската баскетболна лига. Събитието ще се проведе с подкрепата на фирма Веник ЕООД, а медиен партньор е Информационна агенция CenterSport. За доброто настроение на всички присъстващи ще се погрижи DJ. Също така ще бъдат проведени конкурси по забивки и конкурси по стрелба от зоната на трите точки. За всички отбори класирали се от 1-во до 3-то място са предвидени парични и предметни награди.

Записването ще става на телефон – 0892782140 или чрез лично съобщение във фейсбук на някой от организаторите Кристиан Митев - https://www.facebook.com/kristian.mitev.9, Александър Антонов - https://www.facebook.com/alexandar.antonov.3?fref=ts .

Mun-Dobrich-reklama

 

 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter