VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 888 605410

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

РЪКОВОДСТВОТО НА ДОБРУДЖА С ЖЕСТ КЪМ ФЕНОВЕТЕ ЗА ПОСЛЕДНИЯ МАЧ

Футбол

Ръководството на ФК Добруджа с жест към всички фенове на отбора – 1 лв. вход за последната среща от първенството на Б група с Пирин (Разлог), съобщава клубният сайт.


По този начин от отбора благодарят на всички, който повярваха в отбора и го подкрепяха през сезона, вярващи че всички в клуба работят за развитието му и че във всеки мач се играе за победа. От ръководството се надяват, че с този ход ще накарат и други привърженици да дойдат в събота и стадион Дружба ще се напълни в този важен мач. Припомняме, че при победа на добруджанци и ако Хасково не спечели в Банско, то Добруджа ще се завърне в А група след 11-годишно отсъствие.

Сходни връзки

Poli

facelikerusalka

tennisrusalka

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

ReklamaYupi

Фейсбук

centersport.org on Facebook

Виц

изСПОРТЕН СМЯХ

Решили да направят статистика на доходите на три професии - полицай, лекар и митничар. Попитали полицая: - За колко време ще си купите "Форд"? - За 7-8 месеца. Попитали лекаря: - За колко време ще си купите "Форд"? - За 3-4 месеца. Попитали митничаря: - За колко време ще си купите "Форд"? Митничарят помислил, помислил и казал: за 18 месеца. - Как за толкова много време? - Ами "Форд" да не е малка компания?

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

rekl left

Реклама

Hit Counter