VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

ДВАМА ТЕНИСИСТИ ОТ КАВАРНА ВЛЯЗОХА В ОСНОВНАТА СХЕМА В ДОБРИЧ

Тенис

Двама състезатели от Каварна се класираха за основната схема на турнира по тенис за юноши до 18 г., който се провежда в Добрич и е от календара на БФТ.


Григориан Жеков премина квалификациите след успех с 6-1 6-1 над Атанас Савов от варненския клуб, а Анастас Паянев елиминира Александър Гошев от Академик (Благоевград) с 6-1 6-3. В другите два мача се получиха следните резултати - Камен Димитров (Велто Вн) - Симеон Петков (Младост Вн) 6-0 6-0 и Нанко Марков (ЛС) - Андриан Атанасов (Велто) 6-0 6-1.
От пресцентъра на домакините припомнят, че заявка за участие в «Изида къп» са направили близо 50 юноши и девойки от 20 клуба.
В неделя от 11 до 12 ч. е записването за срещите от основните схеми, като веднага след жребия ще стартират мачовете от първия кръг на сингъл и двойки. Тенис клуб Изида ще бъде представен от трима юноши - Стефан Миланов, Михаил Йовев и Петър Тухчиев, както и от четири девойки - Калина Божилова - поставена под номер 2, Христина Дянкова - номер 6, Магдалена Радкова и Ася Атанасова. Основните схеми са от по 24 участници, двойките са по 12.

Сходни връзки

Mun-Dobrich-reklama

 

 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter