VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

ЩОМ СИ ДОБЪР ПОКАЖИ ГО НА ПИСТАТА, А НЕ С НЕВЕРНИ ИЗЯВЛЕНИЯ ПО МЕДИИТЕ!

Лека атлетика

В отговор на написаната от г-жа Емануела Радева статия (СКАНДАЛ В АТЛЕТИКАТА В ДОБРИЧ. ТРЕНЬОР УДАРИЛ КОЛЕГА, СЕГА И СЪСТЕЗАТЕЛ) във вашата медия, искаме да опровергаем пред вашата аудитория написаното от нея. 


Първото, и може би най-важното, което трябва да заявим е, че Емануела Радева не е присъствала лично на събитията и по свое лично усмотрение е решила да напише тази доста обидна и нагла статия. Ако трябва да сме точни г-н Радев, който води тренировките, на децата от СКЛА „Добруджа 99” няма никакво педагогическо образование. И такива хора, самозванци, си мислят и си вярват, че са треньори.
Във възпитаника на г-н Иван Радев, беше открита вещ на наш състезател Николай Минков.От страна на треньора на Расим Петров бяхме уверени, че проблемът ще бъде разрешен и на Расим ще бъдат наложени санкции, с което случаят приключи без намесата на МВР. За което лично аз  и нашият клуб съжаляваме, защото не за първи път нашите възпитаници страдат от наглостта и нахалството да им бъдат отнемани вещи. Тъй като ние също знаем, че Расим Петров пребивава в дома за изоставени деца, от добро сърце, решихме-треньорът му да се заеме с неговото наказание. От моя страна имаше думи на висок тон, но до физическо насилие не се е стигало. Иван Радев и Расим Петров си излязоха от съблекалнята и продължи тренировката си в края на която, Иван Радев дойде при мен и потупа ме по рамото и каза: „Не се притеснявай /Миленски/, аз ще оправя нещата и той е аут оттук”.
В нашият клуб сме запознати със спортните постижения на Расим Петров и не веднъж сме му предлагали помощ ако има нужда от нещо, но това което направи неможе да остане ненаказано.За голяма наша изненада разбрахме, че в живота на Расим това не е първата проява от подобен характер, а поредната. Разбираме, че някой иска за сетен път да опетни авторитета и достойнството на клуба, треньорите, и състезателите ни. Това ли е начинът? С кражби и след това с лъжи. В нашата професия щом си добър го покажи на пистата, не с неверни изявления по медиите.
Следващото с което Емануела Янкова явно не е запозната е моето образование. Не съм възпитател по физическа подготовка, а съм завършил Национална Спортна Академия „Васил Левски” гр. София със следните специалности:
-    Магистър Тренъор по лека атлетика – Високо спортно майсторство
-    Бакалавър Спортен мениджмънт
и магистър по Икономика към Шуменски университет „Епископ Константин Преславски” гр. Шумен.
Имам доста дълъг педагогически стаж и доста деца – минали, спечелили и успели в по нататъшния си живот. Нашата работа е призвание – да учим, развиваме и възпитаваме поверените ни деца, които с благодарност да продължат житейския си път.
Никога те сме си позволили да се занимаваме с клюки и интриги, но не отива на образован човек като г-жа Емануела Янкова да сипе грубости и лъжи по всички възможни медии. Това ли е пътят Ви към славата. Обидно и унизително е!

В юбилейния вестник - 30 години спортно училище "Георги Стойков Раковски", г-н Н. Янков си е прeписъл успехите на моите състезатели /Георги Ганчев, Михаил Михайлов и Айхан Хасан/ като негови, но дори не е изброил правилно класиранията те са доста по-добри.

Mun-Dobrich-reklama

 

 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter