VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

МИРО НЕДЯЛОВ С ПЪРВА ПОБЕДА ВЪВ ВЕРИГАТА ПО ТЕНИС „ДОБРИЧ 2014”

Тенис

С два турнира, проведени през уикенда, Тенис клуб „Добрич” сложи началото на традиционната тенис верига за любители, която и тази година ще бъде проведена в три категории: мъже-сингъл, мъже –двойки и смесени двойки.


Мирослав Недялов, бронзов медалист от миналата година, показа отлична спортна форма и спечели турнира, като на полуфинала успя да се пребори дори с шампиона Стефан Миланов, побеждавайки го със 7:5 гейма, след като изоставаше с 1:4.
Изненадата, всъщност, се оказа състезателят на варненския клуб „Велто”, Тихомир Тодоров, който последователно отстрани по пътя си поставеният под №8 Диян Жеков със 7:3 гейма, четвъртият поставен Николай Ганов със 7:1, и вицешампиона от миналата година Милен Павлов със 7:2 гейма.
На финала, след много силна и стабилна игра, Миро Недялов надделя по категоричен начин над варненския състезател, побеждавайки го със 7:2 гейма.
Победител в долната схема стана Диян Жеков, който се пребори за първото място с Николай Белчев с резултат 5:3 гейма.
Девет двойки се включиха в изданието на турнира, проведен през следващият ден, но дъждовното време осуети приключването му в рамките на деня. Едната група все пак успя да изиграе срещите си и излъчи първите полуфиналисти -  Диян Жеков/Бердж Кешишян и Иван Иванов/Сергей Владов.
Турнирът продължава следващата събота, като още от петък започват Великденските турнири от веригата. На 18 април е турнирът за мъжете единично. В събота се доиграват двойките и веднага след това се провежда следващият кръг от двойките-мъже . В понеделник, 21 април, е турнирът за смесени двойки. Заявките за участие се подават на място, началото на турнирите е 9.00 часа , а мястото е тенискортовете на Спортен Комплекс „Простор”.

Сходни връзки

Mun-Dobrich-reklama

 

 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter