VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

ДРАЙЗАМ ТЕНИС АКАДЕМИЯ ОРГАНИЗИРА ДЕТСКИ КАМП В АЛБЕНА

Тенис

Деца от цяла България ще се включат в първия детски камп в Албена, организиран от Драйзам тенис академия. Лагерът за момичета и момчета до 10-годишна възраст стартира на 14 април от 10 часа на кортовете на Калиопа в курортния комплекс, който е официален партньор на Българската федерация по тенис.


Занятията ще се водят от Илия Атанасов, който през 2010 г. създаде академията в немския град Фрайбург. Тази година тя функционира и в Албена.
„Академията носи името на река Драйзам, която разделя града на две части. Както реката следва естествения си път, така и обучението в тенис академията е естествено и последователно развитие на възможностите на всеки съобразно възраст, физически възможности, желание и ниво за изява. Дейността на академията обхваща всички нива на развитие на професионален, хоби и детски тенис. Всички треньори са дипломирани с валидни лицензи към българската и немската тенис федерация”, заяви тенис мениджърът Илия Атанасов.
Първият камп е от 14 до 17 април (понеделник-четвъртък), като включва два часа тенис сутрин, час и половина тенис следобед и половин час кондиционна тренировка. На 18 април в Албена стартират и турнирите за деца на „оранжев корт” до 8 г. и на „зелен корт” до 10 години. След турнирите треньорите в академията ще направят анализ на участието на детето в кампа и състезанието. Цените за участие в детски тенис камп са: 153 евро за човек в група по 4 деца, 185 евро за дете в група по трима и 265 евро за дете в група по двама. Домакините предлагат и специални цени за настаняване. Записвания могат да се направят до края на седмицата на телефон 0885 853 743 Илия Атанасов или на имейл iliya_59@abv.bg.

Харесай фейсбук страницата на CenterSport.org - ТУК

Сходни връзки

Mun-Dobrich-reklama

 

 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter