VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 888 605410

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

ДОБРУДЖА ВКАРА ЧЕТИРИ ГОЛА НА СУВОРОВО

Футбол

В контролен мач, игран на стадион "Дружба", отборът на Добруджа се наложи над участника в Североизточната "В" група Суворово с 4-0.


"Жълто-зелените" откриха головата си сметка в 33 мин. чрез Красимир Станоев. Четири минути по-късно Ивелин василев удвои преднината на домакините и краят на полувремето дойде при резултат 2-0. След почивката избраниците на Светослав Тодоров продължиха да диктуват събитията на терена и в 52 мин. вече водена с 3-0 след попадение на Ивайло Димитров. Крайният резултат оформи юношата Георги Ивелинов. Следващата проверка на добруджанци е в събота срещу Септември.

Сходни връзки

Poli

facelikerusalka

tennisrusalka

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

ReklamaYupi

Фейсбук

centersport.org on Facebook

Виц

изСПОРТЕН СМЯХ

Решили да направят статистика на доходите на три професии - полицай, лекар и митничар. Попитали полицая: - За колко време ще си купите "Форд"? - За 7-8 месеца. Попитали лекаря: - За колко време ще си купите "Форд"? - За 3-4 месеца. Попитали митничаря: - За колко време ще си купите "Форд"? Митничарят помислил, помислил и казал: за 18 месеца. - Как за толкова много време? - Ами "Форд" да не е малка компания?

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

rekl left

Реклама

Hit Counter