VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 888 605410

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

ДОБРУДЖА ИЗЛИЗА СРЕЩУ СУВОРОВО

Футбол

Футболистите на Добруджа ще проведат днес поредната си контрола от зимната подготовка. Избраниците на старши треньора Светослав Тодоров ще премерят сили със състава на Суворово, който играе в Североизточната “В” група.


От председателя на Областния съвет на БФС Иван Манолов научихме, че срещата ще се проведе на новото игрище с изкуствена тревна настилка в Добрич и че главен съдия ще бъде добричлията Димитър Герчев.
Проверката с третодивизионния тим е петата контрола на добруджанци преди подновяването на първенството във втория ешелон.
Досега “жълто-зелените” имат една загуба - Черноморец (Бургас) с 0:2, и три победи - над Септември (Тервел) с 4:0, над Заря (Крушари) с 5:1 и над първодивизионния Черно море (Варна) с 3:1.

Сходни връзки

Poli

facelikerusalka

tennisrusalka

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

ReklamaYupi

Фейсбук

centersport.org on Facebook

Виц

изСПОРТЕН СМЯХ

Решили да направят статистика на доходите на три професии - полицай, лекар и митничар. Попитали полицая: - За колко време ще си купите "Форд"? - За 7-8 месеца. Попитали лекаря: - За колко време ще си купите "Форд"? - За 3-4 месеца. Попитали митничаря: - За колко време ще си купите "Форд"? Митничарят помислил, помислил и казал: за 18 месеца. - Как за толкова много време? - Ами "Форд" да не е малка компания?

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

rekl left

Реклама

Hit Counter