VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 888 605410

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

ЛАЗАРОВ С НЕОФИЦИАЛЕН ДЕБЮТ ЗА ДУНАВ

Футбол

Отборът на Дунав завърши наравно 1:1 с лидера в Североизточната „В“ група Беконвски (Бяла) на градския стадион в Русе. Това бе първата контрола от подготовката на отбора за пролетния дял на „Б“ група. 


Старши треньорът на русенци заложи изцяло експериментален състав от дошлите на проби футболисти.Неофициален дебют с екипа на Дунав направи бившият състезател на  Добруджа Ивайло Лазаров. 21-годишният талант, който в анкета на добричките фенове за най-добър футболист на Добруджа за 2013 година зае второ място, започна срещата като титуляр. След почивката за Дунав игра още един добричлия, който през есента носеше жълто-зеления екип – Кристиян Петков.

Сходни връзки

Poli

facelikerusalka

tennisrusalka

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

ReklamaYupi

Фейсбук

centersport.org on Facebook

Виц

изСПОРТЕН СМЯХ

Решили да направят статистика на доходите на три професии - полицай, лекар и митничар. Попитали полицая: - За колко време ще си купите "Форд"? - За 7-8 месеца. Попитали лекаря: - За колко време ще си купите "Форд"? - За 3-4 месеца. Попитали митничаря: - За колко време ще си купите "Форд"? Митничарят помислил, помислил и казал: за 18 месеца. - Как за толкова много време? - Ами "Форд" да не е малка компания?

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

rekl left

Реклама

Hit Counter