VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 888 605410

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

ДВА ЧУЖДЕСТРАННИ ОТБОРА ЩЕ УЧАСТВАТ В АЛБЕНА КЪП

Футбол

Два чуждестранни отбора ще участват в традиционния  турнир „Албена къп“, който ще се проведе от 2 до 12 февруари. Това са румънския УТА Арад и арменският Арарат (Ереван), научи CenterSport.org. Втородивизионния румънски отбор е воден от бившият играч на софийския ЦСКА Еуген Трика, а негов помощник е българинът  Ивайло Петров – Пифа.


От българска страна заявки за участие са подали Дунав (Русе), Спартак (Варна), Раковски, като има запитвания и от други отбори. Все още не е изготвена схемата на турнира, тъй като не е ясен броя на отборите, които ще се включат. Организаторите очакват потвърждение от „Албена АД“ за отваряне на терените в курортния комплекс. Ако няма потвърждение срещите ще се играят във Добрич, Каварна и Варна, но въпреки това ще се запази името на турнира.

Сходни връзки

Poli

facelikerusalka

tennisrusalka

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

ReklamaYupi

Фейсбук

centersport.org on Facebook

Виц

изСПОРТЕН СМЯХ

Решили да направят статистика на доходите на три професии - полицай, лекар и митничар. Попитали полицая: - За колко време ще си купите "Форд"? - За 7-8 месеца. Попитали лекаря: - За колко време ще си купите "Форд"? - За 3-4 месеца. Попитали митничаря: - За колко време ще си купите "Форд"? Митничарят помислил, помислил и казал: за 18 месеца. - Как за толкова много време? - Ами "Форд" да не е малка компания?

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

rekl left

Реклама

Hit Counter