VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 888 605410

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

БИСТРИШКИТЕ ТИГРИ СЕ ПОДСИЛИХА С БИВШ ФУТБОЛИСТ НА ДОБРУДЖА

Футбол

Бившият футболист на Добруджа Ангел Маджиров се присъедини към Витоша (Бистрица). 25-годишният бранител изкара два сезона в Добруджа. Маджиров напусна „жълто-зелените“, тъй като не бе доволен от статута си през първата половина на шампионата. 


Бистришките тигри  ще стартират подготовка на 13 януари от 13:00 часа. Пробен период в отбора ще изкара и нападателя Тодор Чаворски. За последно Чаворски игра в Добруджа, като преотстъпен от Левски. Тимът от Бистрица, който е девети в „Б“ група след есенния полусезон, ще се готви в София до 27-ми януари, след което ще замине на 10 десет дневен лагер в Кресна.

Сходни връзки

Poli

facelikerusalka

tennisrusalka

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

ReklamaYupi

Фейсбук

centersport.org on Facebook

Виц

изСПОРТЕН СМЯХ

Решили да направят статистика на доходите на три професии - полицай, лекар и митничар. Попитали полицая: - За колко време ще си купите "Форд"? - За 7-8 месеца. Попитали лекаря: - За колко време ще си купите "Форд"? - За 3-4 месеца. Попитали митничаря: - За колко време ще си купите "Форд"? Митничарят помислил, помислил и казал: за 18 месеца. - Как за толкова много време? - Ами "Форд" да не е малка компания?

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

rekl left

Реклама

Hit Counter