VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 888 605410

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

КАЛИАКРА УГОВОРИ ЧЕТИРИ КОНТРОЛИ

Футбол

Макар че футболистите на Калиакра все още са във ваканция, спортно-техническото ръководство на родното Каляри работи усилено по подготовката за пролетния полусезон в единната "Б" група.


От председателя на клуба Красимир Тодоров научихме, че вече са договорени четири контроли - на 25 януари с Черно море (Варна), на 1 февруари с Несебър, на 15 февруари с Черноморец (Бургас) и на 22 февруари с Мастерс (Бургас). Очаква се до няколко дни да бъдат уредени още 1-2 контроли. Що се отнася до селекцията за новия сезон, Красимир Тодоров каза, че се водят разговори за привличането на няколко играчи, като някои от тях ще дойдат на проби, а други ще пристигнат в Каварна, за да подпишат договори и да носят екипа на Калиакра в първенството.
Първата тренировка за Новата година е насрочена за 20 януари, но има вероятност избраниците на старши треньора Димитър Трендафилов да започнат няколко дни по-рано подготовката си за втория полусезон. Срещите от първия пролетен кръг на "Б" група са на 1 март. Тогава Калиакра приема варненския Спартак, а Добруджа гостува на Академик (Свищов).

Сходни връзки

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

ReklamaYupi

Фейсбук

centersport.org on Facebook

Виц

изСПОРТЕН СМЯХ

Телефонът звъни Детето вдига слушалката:
- Да. Тате ли търсите? А кой се обажда? Шефът му? А кой шеф? Дъртият козел или пълният идиот?

Rek-2


Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

rekl left

Реклама

Hit Counter