VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 888 605410

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

ФУТБОЛИСТ НА ДОБРУДЖА СЕ ЗАБИ В КОЛА С 4 ДЕЦА


Футболистът на Добруджа Иван Иванов катастрофира в района на Шарков чифлик. 20-годишният десен бек е с мозъчно сътресение в хирургията на МБАЛ-Благоевград. Пежото на футболиста поднася на мокрия асфалт, навлиза в насрещната лента, блъска се в мантинелата, след което върху него връхлита Ауди със софийска регистрация, пише вестник "Струма". В него се возили 4 деца на възраст от 11 до 18 години.
Те са състезатели по спортни танци и са пътували за международния фестивал на изкуствата "Утринна звезда", който се провежда в Банско. На децата веднага са направени изследвания. Те са с леки наранявания и след прегледа са освободени.
"Връщах се от Банско, след като закарах приятелката си. На завоя автомобилът поднесе, карах с летни задни гуми, пътят бе мокър. Изгубил съм съзнание, в шок съм след този инцидент. Слава Богу, че вече бях оставил приятелката си. Ако тя беше в колата, не ми се мислеше какво щеше да стане. Сестра ми искаше да ми прави компания, за да не се връщам сам от Банско, добре, че не я взех. Слава Богу, че и на хората в другата кола им няма нищо. Такъв шок преживях, не знам кога ще свърши. Всичко ме боли, страшен шок е, като помислиш какво можеше да се случи. Родителите ми също са в шок", каза футболистът, който е бил 2 години в школата на Христо Стоичков в Етрополе и една година в Пирин (Благоевград).
Blitz.bg
 

Сходни връзки

Poli

facelikerusalka

tennisrusalka

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

ReklamaYupi

Фейсбук

centersport.org on Facebook

Виц

изСПОРТЕН СМЯХ

Решили да направят статистика на доходите на три професии - полицай, лекар и митничар. Попитали полицая: - За колко време ще си купите "Форд"? - За 7-8 месеца. Попитали лекаря: - За колко време ще си купите "Форд"? - За 3-4 месеца. Попитали митничаря: - За колко време ще си купите "Форд"? Митничарят помислил, помислил и казал: за 18 месеца. - Как за толкова много време? - Ами "Форд" да не е малка компания?

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

rekl left

Реклама

Hit Counter