VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 888 605410

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

ДОБРУДЖА ГОСТУВА УТРЕ НА РАКОВСКИ ЗА КУПАТА

Футбол

Футболистите на Добруджа отпътуваха днес за град Раковски, където утре  от  14:30 часа ще излязат срещу местния едноименен тим в първия осминафинален двубой от турнира за Купата на България. Реваншът в Добрич е на 23 ноември от  13:30 часа. 


Добрата новина от лагера на отбора е, че сред състезателите няма нито наказани, нито контузени. Единствено Александър Конов ще пропусне срещата. Конов попадна в състава на младежкия националния отбор на България за домакинствата на Словения и Дания. Наставникът на „жълто-зелените“ Светослав Тодоров ще наблюдава мача между Раковски и Добруджа от трибуните, тъй като Дисциплинарната комисия към БФС го наказа с лишаване от правото да ръководи отбора си за една среща заради навлизане на терена по време на мача с Пирин в Разлог от последния есенен кръг на „Б“ група.

СНИМКА АЛЕКСАНДЪР СТОЯНОВ

Сходни връзки

Poli

facelikerusalka

tennisrusalka

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

ReklamaYupi

Фейсбук

centersport.org on Facebook

Виц

изСПОРТЕН СМЯХ

Решили да направят статистика на доходите на три професии - полицай, лекар и митничар. Попитали полицая: - За колко време ще си купите "Форд"? - За 7-8 месеца. Попитали лекаря: - За колко време ще си купите "Форд"? - За 3-4 месеца. Попитали митничаря: - За колко време ще си купите "Форд"? Митничарят помислил, помислил и казал: за 18 месеца. - Как за толкова много време? - Ами "Форд" да не е малка компания?

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

rekl left

Реклама

Hit Counter