VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 888 605410

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

ФУТБОЛИСТ НА ДОБРУДЖА ОТНОВО С ПОВИКВАТЕЛНА В НАЦИОНАЛНИЯ

Футбол

Селекционерът на младежкия национален отбор Михаил Мадански ще разчита на група от 23-ма футболисти за европейските квалификации срещу Словения (15 ноември) и Дания (19 ноември). Мачовете са в Стара Загора с начален час 18:00, а с шест точки в тях „лъвовете“ ще се превърнат във фаворити за атака на първото място.


Мадански събира отбора на 10 ноември в 10:00 часа пред Национален стадион „Васил Левски“. Целият лагер ще премине в Сливен, като в дните на квалификациите тимът ще пътува за стадион „Берое“. В списъка на селекционера попадна и вратарят на Добруджа – Александър Конов. В състава на „жълто-зелените“ 20-годишният страж играе, като преотстъпен от Литекс. Конов е юноша на „оранжевите“, а преди да дойде на Дружба защитава цветовете на Видима Раковски (Севлиево).

СНИМКА АЛЕКСАНДЪР СТОЯНОВ

Сходни връзки

Poli

facelikerusalka

tennisrusalka

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

ReklamaYupi

Фейсбук

centersport.org on Facebook

Виц

изСПОРТЕН СМЯХ

Решили да направят статистика на доходите на три професии - полицай, лекар и митничар. Попитали полицая: - За колко време ще си купите "Форд"? - За 7-8 месеца. Попитали лекаря: - За колко време ще си купите "Форд"? - За 3-4 месеца. Попитали митничаря: - За колко време ще си купите "Форд"? Митничарят помислил, помислил и казал: за 18 месеца. - Как за толкова много време? - Ами "Форд" да не е малка компания?

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

rekl left

Реклама

Hit Counter