VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 888 605410

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

ПРОМЕНИХА ДАТИТЕ НА МАЧОВЕТЕ НА ДОБРУДЖА ЗА КУПАТА

Футбол

Добруджа и Раковски ще играят срещите си от осминафиналите на турнира за Купата на България на 16 ноември от 14.30 часа и на 23 ноември от 13.30 часа.


Това реши Спортно-техническата комисия на БФС, която одобри предложението на двата отбора от "Б" група да играят в събота. В първия мач добричлии гостуват, а реваншът е седмица по-късно на стадион "Дружба". Първоначално двубоите трябваше да се проведат на 6 и 27 ноември. Промяната е заради изиграването на последния есенен кръг на втория ешалон следващата събота, след което двата отбора ще могат изцяло да насочат вниманието си към турнирните срещи.

Сходни връзки

Poli

facelikerusalka

tennisrusalka

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

ReklamaYupi

Фейсбук

centersport.org on Facebook

Виц

изСПОРТЕН СМЯХ

Решили да направят статистика на доходите на три професии - полицай, лекар и митничар. Попитали полицая: - За колко време ще си купите "Форд"? - За 7-8 месеца. Попитали лекаря: - За колко време ще си купите "Форд"? - За 3-4 месеца. Попитали митничаря: - За колко време ще си купите "Форд"? Митничарят помислил, помислил и казал: за 18 месеца. - Как за толкова много време? - Ами "Форд" да не е малка компания?

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

rekl left

Реклама

Hit Counter