VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

МИРОСЛАВ ЖИВКОВ: ИЗЛИЗАМЕ СРЕЩУ ЕДИН ОТ НАЙ-ДОБРЕ БАЛАНСИРАНИТЕ ОТБОРИ В СУПЕРЛИГАТА

Волейбол

Волейболистите на Добруджа 07 ще отпътуват в четвъртък за Монтана, където на 1 ноември от 18 часа ще играят втората си среща от Суперлигата при мъжете. „Постарахме се да се подготвим по един добър начин за предстоящата среща. Даваме си точна представа срещу какъв съперник ще играем. Това е един от най-добре балансираните отбори в първенството. Отбор, който има добри и равностойни изпълнители на всички постове. Предстои ни една нелека задача, но ще се постараем да покажем най-доброто от моментното състояние на отбора ни и се надявам да постигнем един добър резултат”, заяви за пресцентъра на Изида и ВК Добруджа 07 Мирослав Живков.


„Мачът с Левски вече е в историята. Извадихме своите изводи от играта ни в първата среща и целенасочено започнахме да се готвим за предстоящите мачове. В четвъртък пътуваме за Монтана с 12 състезатели. Там сме планирали две тренировки”, добави Живков.

Наставникът посочи, че тимът приятно е изненадан от подкрепата на феновете на волейбола в Добрич. „Искам да изкажа своята и на отбора специална благодарност към зрителите в залата, на нашите спонсори, които ни подкрепят и към кмета на града г-жа Детелина Николова. Благодарение на общата ни работа днес Добруджа 07 е в Суперлигата. Ще се стараем достойно да защитаваме името на града в този спорт, да пълним залата и да радваме публиката”, коментира още Живков.  

Сходни връзки

Mun-Dobrich-reklama

 

 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter