VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

ХВЪРЛЯЧИТЕ НА ДОБРУДЖА 99 МЕРЯТ СИЛИ ВЪВ ВАРНА

Лека атлетика

Състезание по хвърляния ще се проведе на 1 ноември в град Варна. Атлети от всички възрасти ще вземат участие в дисциплините хвърляне на чук и копие, мятане на диск и тласкане на гюле. Състезанието е в памет на Огнян Илиев, а организатор на мемориала е СК „Черно море - Атлетик“ град Варна и Българска федерация  лека атлетика.

 

 


Треньорът на хвърлячите в школата на  СКЛА „Добруджа 99“ Галин Костадинов ще заложи на следните състезатели:  Николай Петров – гюле и диск, Георги Димов – гюле и диск, Никола Пантелеймонов – гюле и чук, Георги Гюров – гюле и диск, Никола Михов – диск и чук, Михаил Михалев - гюле, Жельо Иванов  - гюле и диск, Георги Георгиев – гюле и копие, Христо Георгиев – копие, Михаил Иванов – чук, Гергана Иванова – чук. При мъжете участие ще вземе Станимир Пенков в дисциплината хвърляне на чук.

Огнян Илиев, в чиято памет ще бъде мемориалът, е бивш национален състезател по хвърляне на чук и дългогодишен треньор по лека атлетика във варненския клуб “Черно море-Атлетик” и в Спортното училище “Георги Бенковски”. В последните години той бе най-добрият треньор по хвърляния, като направи десетки състезатели държавни и балкански шампиони и медалисти. Негов възпитаник в спортната рота във Варна е и треньорът на момчетата и момичетата от СКЛА “Черно море 2005” в Балчик Андриан Андреев.

Сходни връзки

Mun-Dobrich-reklama

 

 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter