VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

ЖЪЛТО-ЗЕЛЕНАТА АГИТКА ОБЯВИ ПЪЛНА ПОДКРЕПА ЗА СВЕТЛЬО ПЕТРОВ

Футбол

Феновете на Добруджа излязоха с декларация, чрез която заявяват пълна си подкрепа към изпълнителния директор на тима Светослав Петров и неговия щаб. Ето и пълният текст на декларацията:


ДЕКЛАРАЦИЯ

от Агитката на ФК „ДОБРУДЖА 1919“ гр. Добрич

Ние от Агитката на ФК „ Добруджа“ си позволяваме да се обърнем към обществеността на гр. Добрич по повод на множеството провокации и слухове по адрес на ръководството на ФК „Добруджа“. Явно е, че причината за тези неща, които се случват, са нарушени лични интереси на хора около клуба или пряко ангажирани с футболния клуб.

Ние от Агитката осъзнаваме, че с идването на Светослав Петров в този клуб започна да се работи професионално, градивно, с твърда ръка и с перспектива.  На феновете на футбола това им харесва и го уважават. Явно не така стоят нещата с други хора, свикнали да контролират всичко, свикнали нещата да се случват само където и когато те поискат.

Светослав Петров застана начело на ФК „ Добруджа“, въпреки че ние от Агитката бяхме изразили недоверието си към него чрез друга декларация по повод преминаването му в Калиакра (Каварна) като футболист преди време, приехме го с резерви, но след проведен разговор лично с него и поемането на ангажимент към родния си клуб, ние му предоставихме кредит на доверие. И той не ни разочарова.

Днес ние заявяваме ПЪЛНА подкрепа на ръководството на ФК „ Добруджа“ в лицето на Светослав Петров и Валентин Василев и призоваваме да не се наслагва никому ненужно напрежение около клуба!

Нашата подкрепа е продиктувана от явните и скорошни резултати, постигнати само за няколко месеца, като наблягаме на няколко от тях:

1.       От повече от 15 години на стадиона и в клуба само се рушеше. Сега се гради, гради се отбор, реновира  се и стадионът малко по малко. Ремонтира се закритата зала, находяща се  в сградата на стадион „Дружба“, мнозина незнаещи дори за нейното съществуване. Преди началото на сезона се подобриха резервните скамейки, тунела, съблекални, но и за тези положителни неща се носиха слухове и то неoдобрителни, което е жалко.

2.       Отборът на ФК „ Добруджа“ близо десетилетие не се е намирал в горната половина на таблицата в „Б“ група, а сега сме плътно зад лидерите.

3.       Във ФК „ Добруджа“  бяха върнати едни от най-добрите футболисти на Добрич, които бяха в други отбори, търсещи развитие.

4.       Във ФК „ Добруджа“ нееднократно  бе обявена цел за изграждане на работеща ДЮШ, като освен подобряването на базата, в последната контрола на отбора срещу тима на „Септември“  гр.Тервел се даде шанс за изява на 5 деца на 15-16 годишна възраст от  школата на клуба, което е  явен знак, че развитието на ДЮШ е основна цел на клуба.

След всичко изброено, ние заявяваме подкрепата си към управлението на клуба в лицето на Светослав Петров и призоваваме към спокойствие и спиране на каквито и да е спекулации по адрес на клуба. Правим го единствено и само от любов към „Добруджа“ и защото искаме правилния път, по който сме поели, да го извървим до край!

Ние силно вярваме, че Община Добрич ще продължава да осигурява финансирането на отбора и през следващите години, така както е правила досега, след като пое ангажимент към най-социалния спорт в нашия град. Още повече, че през тази година резултатите са видими и с просто око- признание, за което ФК „Добруджа“ получава от  цялата футболна общественост в България.

САМО ДОБРУДЖА!

С уважение: Агитката на ФК „ Добруджа“

Сходни връзки

Mun-Dobrich-reklama

 

 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter