VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 888 605410

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

ФИЛИП ФИЛЧЕВ НОСИ СЕДМА ПОБЕДА НА СЕПТЕМВРИ

Футбол

Отборът на Септември постигна седма поредна победа в Североизточната „В“ футболна лига. В много здрав мач, игран в Тервел, момчетата на Искрен Пенчев се наложиха с минималното 1:0 над коравия тим на Белица.


В герой на срещата се превърна бившият нападател на Добруджа Филип Филчев, който в 80-ата минута получи топката в наказателното поле и с топовен изстрел отбеляза единственото попадение. Десет минути преди това капитанът на тима Стефан Стефанов бе близо до откриването на резултата, но пропусна от изгодна позиция. Срещата ще се запомни и с това, че дебют с екипа на Септември направи изпълнителният директор на Добруджа Светослав Петров.  Той игра цял мач и има голяма заслуга за спечелването на трите точки. Неприятната новина е, че централният нападател Павлин Тодоров получи тежка контузия и напусна принудително терена.

Сходни връзки

Poli

facelikerusalka

tennisrusalka

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

ReklamaYupi

Фейсбук

centersport.org on Facebook

Виц

изСПОРТЕН СМЯХ

Решили да направят статистика на доходите на три професии - полицай, лекар и митничар. Попитали полицая: - За колко време ще си купите "Форд"? - За 7-8 месеца. Попитали лекаря: - За колко време ще си купите "Форд"? - За 3-4 месеца. Попитали митничаря: - За колко време ще си купите "Форд"? Митничарят помислил, помислил и казал: за 18 месеца. - Как за толкова много време? - Ами "Форд" да не е малка компания?

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

rekl left

Реклама

Hit Counter