VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 888 605410

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

ДОБРУДЖА ЗАВЪРШИ 2-2 СЪС СЕПТЕМВРИ

Футбол

Футболистите на Добруджа играха контролна среща у дома с третодивизионния Септември (Тервел). Приятелският мач се проведе на стадион "Дружба", а двата отбора се разделиха при резултат 2-2.


Домакините поведоха с гол на Иван Цачев от дузпа в 30 мин. По-късно същият покачи на 2-0.  В 60 мин. бившият футболист на добричлии Младен Димитров намали, а в 76 мин. Павлин Тодоров изравни, като по тази начин попречи на добруджоанци, водени от брат му Светльо Тодоров, да ликуват с победата. За добричлии не играха голяма част от титулярите, а в контрола се включи изпълнителният директор Светослав Петров, който игра за родния си клуб след 14-годишна пауза. 

Сходни връзки

Poli

facelikerusalka

tennisrusalka

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

ReklamaYupi

Фейсбук

centersport.org on Facebook

Виц

изСПОРТЕН СМЯХ

Решили да направят статистика на доходите на три професии - полицай, лекар и митничар. Попитали полицая: - За колко време ще си купите "Форд"? - За 7-8 месеца. Попитали лекаря: - За колко време ще си купите "Форд"? - За 3-4 месеца. Попитали митничаря: - За колко време ще си купите "Форд"? Митничарят помислил, помислил и казал: за 18 месеца. - Как за толкова много време? - Ами "Форд" да не е малка компания?

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

rekl left

Реклама

Hit Counter