VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

БЕЗ КАДРОВИ ПРОБЛЕМИ ДОБРУДЖА ТРЪГВА ЗА РУСЕ

Футбол

След като свалиха тима на Хасково от първото място в единната “Б” група, футболистите на Добруджа очакват с повишено настроение следващия си двубой.


В събота избраниците на старши треньора Светослав Тодоров ще пътуват до Русе, където от 16.00 часа ще гостуват на местния Дунав. Очакванията са за много интересен двубой, защото и двата тима ще се хвърлят здраво за трите точки. Както във всеки мач добруджанци ще излязат за победа, която би ги утвърдили в челото на класирането. В същото време двубоят за русенци е от изключително важeно значение, тъй като Дунав се е закотвил в долната половина на таблицата и ако иска да избяга от зоната на изпадащите отбори, трябва задължително да трупа точки. От изпълнителния директор на добричкия клуб
Светослав Петров научихме, че в тима няма контузени състезатели. Травмата на вратаря Николай Радомиров е отшумяла и той ще бъде в групата за мача. “Целта ни е не само да спечелим мача, но и да зарадваме с хубава игра феновете, които ще дойдат да ни подкрепят в Русе”, каза още Светослав Петров. От него научихме, че се извършва ремонт на спортната зала на стадион “Дружба”. Очаква се до края на месеца ремонтните дейности да приключат и футболистите да ползват пълноценно спортното съоръжение.

Сходни връзки

Mun-Dobrich-reklama

 

 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter