VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

ТРЕНЬОРЪТ НА КАЛИАКРА НАПУСНА ОТБОРА

Футбол

Старши треньорът на втородивизионния Калиакра (Каварна) Левент Аврамов напусна тима, а неговите функции се поемат от помощник треньора Димитър Трендафилов. Това съобщи пред БТА председателят на клуба Красимир Тодоров.


Старши треньорът на втородивизионния Калиакра (Каварна) Левент Аврамов напусна тима, а неговите функции се поемат от помощник треньора Димитър Трендафилов. Това съобщи пред БТА председателят на клуба Красимир Тодоров. "Главна причина за освобождаването на Левент Аврамов е неизпълнение на задачата Калиакра да заеме място в първата третина на таблицата за временното класиране", заяви Тодоров. "Възможностите на състезателите са по-големи и с промяната се надяваме да премахнем вредните навици, да вдигнем духа на отбора и да се стигне до резултати, които заслужава", посочи клубният председател. "Това, за което дойдох от Смолян в Каварна - да изградим един боеспособен отбор, го постигнах", каза Аврамов, който пое Калиакра на 18 март и успя да го спаси от изпадане от Б група. В това първенство тимът от Каварна стартира отлично и няколко кръга беше водач в класирането. По думите му напрежението е дошло след 5-ия кръг, когато се заредиха три загуби в първенството и една в турнира за купата на България. Получило се напрежение между него, помощник треньорите и председателя Красимир Тодоров, което се отразило негативно на състезателите. Още от лятото се заговорило за смяната му и срещал подкрепа единствено от кмета на общината Цонко Цонев и играчите, на които благодари. Според него Калиакра не е в криза, оставял един изграден отбор, но тъй като всячески му се пречело, взел решение да се оттегли.

Прочети повече на: http://www.sportal.bg/news.php?news=450452

"Главна причина за освобождаването на Левент Аврамов е неизпълнение на задачата Калиакра да заеме място в първата третина на таблицата за временното класиране", заяви Тодоров. "Възможностите на състезателите са по-големи и с промяната се надяваме да премахнем вредните навици, да вдигнем духа на отбора и да се стигне до резултати, които заслужава", посочи клубният председател. "Това, за което дойдох от Смолян в Каварна - да изградим един боеспособен отбор, го постигнах", каза Аврамов, който пое Калиакра на 18 март и успя да го спаси от изпадане от Б група. В това първенство тимът от Каварна стартира отлично и няколко кръга беше водач в класирането. По думите му напрежението е дошло след 5-ия кръг, когато се заредиха три загуби в първенството и една в турнира за купата на България. Получило се напрежение между него, помощник треньорите и председателя Красимир Тодоров, което се отразило негативно на състезателите. Още от лятото се заговорило за смяната му и срещал подкрепа единствено от кмета на общината Цонко Цонев и играчите, на които благодари. Според него Калиакра не е в криза, оставял един изграден отбор, но тъй като всячески му се пречело, взел решение да се оттегли.
 

Сходни връзки

Mun-Dobrich-reklama

 

 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter