VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

ГУБЕРНАТОРЪТ НА ДОБРУДЖА ПОЗДРАВИ ФЕДЕРАЦИЯТА ПО БОКС ЗА СВЕТОВНОТО ПЪРВЕНСТВО В АЛБЕНА

Бокс

Областният управител Недко Марчев изпрати поздравителен адрес до президента на Българската федерация по бокс Красимир Инински по случай световното първенство по бокс за момичета и девойки в Албена, съобщават от пресцентъра на курорта.


„За мен е чест и удоволствие да Ви поздравя по случай чудесната организация под Ваше ръководство на Световното първенство по бокс за момичета и девойки, което се провежда за първи път в България!

Поздравявам Ви за блестящото представяне на българските състезателки и се гордея като Областен управител, че именно в нашата област, в красивия курортен комплекс Албена, се събраха забележителни спортисти от 33 държави, допринесли за спортната слава на своите страни.

Вярвам, че все така ще изграждате у подрастващите невероятния спортсменски дух, който възпитава необходимите умения и навици, за да бъдат те конкурентноспособни на своите европейски връстници!

Изказвам най- сърдечна благодарност на нашите млади боксьорки, представили достойно България и им пожелавам нови успехи на републикански и международни състезания!

Убеден съм, г-н Президент, че Федерацията по бокс ще продължи да създава шампиони, да възпитава младите хора в борчески дух и воля за победа! Радвайте ни и занапред с Вашите успехи! На добър час!”, се казва в поздравителния адрес на губернатора на Добруджа.

Сходни връзки

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter