VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 888 605410

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

ТРЕНЬОРЪТ НА ХАСКОВО: ПРЕДСТОИ НИ ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ТРУДНО ГОСТУВАНЕ НА ДОБРУДЖА

Футбол

Отборът на Хасково утре заминава за Балчик, където ще нощува преди гостуването на Добруджа в събота. Хасковлии са временен лидер в "Б" група с 18 точки, а домакините са трети с 11 точки.


Контузеният врата Емил Данчев ще бъде прегледан в деня на тръгването, след което ще стане ясно дали ще бъде включен в групата за мача.
“Добруджа са един от добрите отбори в “Б” група. Имат попълнения от Левски и Литекс. Светльо Тодоров се е доказал като футболист, сега е амбициран да направи същото и като треньор".
"Изключително трудно гостуване за нас, както всички до сега. Вече ни се събраха и 2-3 по-далечни пътувания, което се надявам да не се отрази на играчите" коментира старши треньора  на Хасково Димчо Ненов на днешната пресконференция. Gong.bg

Сходни връзки

Poli

facelikerusalka

tennisrusalka

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

ReklamaYupi

Фейсбук

centersport.org on Facebook

Виц

изСПОРТЕН СМЯХ

Решили да направят статистика на доходите на три професии - полицай, лекар и митничар. Попитали полицая: - За колко време ще си купите "Форд"? - За 7-8 месеца. Попитали лекаря: - За колко време ще си купите "Форд"? - За 3-4 месеца. Попитали митничаря: - За колко време ще си купите "Форд"? Митничарят помислил, помислил и казал: за 18 месеца. - Как за толкова много време? - Ами "Форд" да не е малка компания?

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

rekl left

Реклама

Hit Counter