VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

ЗАПОЧВАТ СРЕЩИТЕ ОТ ОСНОВНАТА СХЕМА НА ТУРНИРА "ИЗИДА КЪП". №120 В СВЕТА Е В ДОБРИЧ!


Шест български тенисистки намериха място в основната схема на международния турнир "Изида къп", който се провежда в Добрич и е с награден фонд 25 000 долара. Поставена под №1 в схемата на сингъл е 120-тата в света Патриция Майер-Ахлайтнер от Австрия.
Американката Джулия Коен и шведката Хилда Миландер са водачки в схемата при двойките. Представителките на домакините от Добрич Калина Божилова/Христина Дянкова ще срещнат третите в турнира Г. Барбиери (Италия) и А. Шефер (Германия).
В сингъла националката Диа Евтимова ще играе в сряда срещу друга българка - участващата с "уайлд кард" Ани Вангелова. Другата състезателка за "Фед къп" - Изабелла Шиникова, пък среща квалификантката Наталя Костич от Сърбия.
Шампионката на двойки от турнира в София миналата седмица заедно с Евтимова Виктория Томова започва с мач срещу участващата с "уайлд кард" Иванка Карамалак от Русия.
Преодолялата квалификациите Вивиан Златанова среща втората поставена финалистка от София Кристина Кучова от Словакия.
Само Борислава Ботушарова ще излезе на единично във вторник. Играещата с покана пазарджиклийка среща холандката Инди де Фрооме.

Припомняме Ви, че 26-годишната Патриция Майер-Ахлайтнер - водачка на схемата в Добрич, е достигала до №70 в света през май 2009 г. Има над 20 титли в кариерата си с наградни фондове 10, 25 и 50 000 долара, като 15 от тях са на сингъл. Участвала е във всички турнири от Големия Шлем. В началото на този месец преодолява квалификациите на US Open, емининира в първия кръг на основната схема Магдалена Рибарикова и напуска надпреварата след поражение от казахстанката Ярослава Шведова. Словачката Кристина Кучова - №182 в света е втората по ранкинг.Сходни връзки

Mun-Dobrich-reklama

 

 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter