VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

В ДОБРИЧ И АЛБЕНА ЩЕ СЕ ПРОВЕДАТ МЕЖДУНАРОДНИ ТУРНИРИ ПО ТЕНИС ЗА ЖЕНИ

Тенис

Българската федерация по тенис организира серия от шест международни турнира за жени през септември и октомври.


Състезанията започват с 23-ото издание на състезанието на ТК "Левски", което е с награден фонд 25 000 долара и чиито квалификации са от събота, 7 септември, а основната схема стартира на 9 септември.
 Водачка в схемата в София за момента е известната австрийка Патриция Майер-Ахлайтнер. Поне дузина българки ще вземат участие в квалификациите и основната схева. С най-предно класиране от тях е националката за "Фед къп" Диа Евтимова (на снимката).

Следва турнирът в Добрич от 16 септември, който също е с награден фонд 25 000 долара. 

Останалите четири състезания са с награден фонд 10 000 долара. Техни домакини са Варна (23-29 септември), Албена (30 септември - 6 октомври), Русе (07-13 октомври) и БУргас (14-20 октомври).

На тези състезания редица български тенисистки са направили своя дебют в международни турнири. Виктория Томова записа голям успех, като спечели състезанието във Варна през миналата година. 


БФТ организира и седем международни турнира за мъже през 2013 г. От 29 октомври до 3 ноември ще бъде второто софийско издание на Турнира на шампионките в "Арена Армеец", който е финален в календара на Женската тенис асоциация. Така федерацията записва рекордните 14 международни състезания за мъже и жени в България през този сезон.


Сходни връзки

Mun-Dobrich-reklama

 

 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter