VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

КРАСИМИР БАЛЪКОВ ОТКРИВА SOS ДЕТСКИ ФУТБОЛЕН ТУРНИР В АЛБЕНА

Футбол

Посланикът на ФИФА за SOS детски селища в България Красимир Балъков, ще открие  футболен турнир в Албена, в който ще се включат четири отбора от SOS селищата в Трявна и Дрен.  Краси Балъков, организира турнира като специален подарък за 20-годишнината на първото българско SOS детско селище в Трявна.


По този повод в четвъртък – 5 септември от 15.00 часа в хотел „Фламинго” в курорта Албена,  ще се проведе брифинг на Красимир Балъков и неговите специални гости.
В турнира ще вземат участие 4 отбора, от SOS детските селища. Tреньори на отборите ще бъдат Красимир Балъков, Пламен Михов - ръководител на направление Детско юношески футбол в БФС, Владимир Стоянов и Атанас Атанасов – треньори на национални юношески формации.
След края на пресконференцията децата ще изгледат учебен филм, специално изготвен за случая, в който ще се запознаят с едни от най-великите победи на Българския национален отбор по футбол и моменти от незабравимите мачове на Красимир Балъков за националния отбор на България, Спортинг и Щутгарт.
В 16.30 часа емблематичният плеймейкър на българския национален отбор ще проведе открита тренировка с малките футболисти на един от терените на спортния комплекс в Албена. След нея ще започнат и мачовете от детския турнир, който ще премине в духа на „феърплея“, като всички деца - участници след края му ще получат грамоти, а отборите специални купи.   
Освен турнира по футбол Краси Балъков е подготвил още няколко страхотни изненади за малките футболисти, които ще им разкрие самия той на място.Сходни връзки

Mun-Dobrich-reklama

 

 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter