VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 888 605410

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

TОДОР ЧАВОРСКИ С ПОВИКВАТЕЛНА ЗА НАЦИОНАЛНИЯ ОТБОР

Футбол

Селекционерът на младежкия национален отбор по футбол Михаил Мадански  повика нападателя на Добруджа Тодор Чаворски  за предстоящите европейски квалификации срещу Естония (6 септември в Ловеч) и Русия (10 септември в Москва). Това е първа повиквателна за Чаворски.


Таранът дойде в Добруджа през този сезон, като преотстъпен от столичния гранд Левски.  Младите национали се събират на 1 септември в 10:00 часа пред националния стадион "Васил Левски" и заминават за Ловеч половин час по-късно. След двубоя с Естония по всяка вероятност Михаил Мадански и момчетата му ще продължат подготовката си в Правец, а на 9 септември е полетът за Москва.До момента младежкият национален отбор е изиграл два мача в квалификациите, в които записа победи с по 3:0 над аутсайдера Андора. "На практика истинската борба за нас започва сега, тепърва предстоят важните и отговорни мачове. Естония е сериозен противник, победиха Словения като гости и това е атестат за класата им", сподели Мадански, цитиран от официалния сайт на БФС.

Сходни връзки

Poli

facelikerusalka

tennisrusalka

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

ReklamaYupi

Фейсбук

centersport.org on Facebook

Виц

изСПОРТЕН СМЯХ

Решили да направят статистика на доходите на три професии - полицай, лекар и митничар. Попитали полицая: - За колко време ще си купите "Форд"? - За 7-8 месеца. Попитали лекаря: - За колко време ще си купите "Форд"? - За 3-4 месеца. Попитали митничаря: - За колко време ще си купите "Форд"? Митничарят помислил, помислил и казал: за 18 месеца. - Как за толкова много време? - Ами "Форд" да не е малка компания?

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

rekl left

Реклама

Hit Counter