VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 888 605410

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

ВЕНЦИ ЖЕЛЕВ НАПУСНА СУВОРОВО

Футбол

Наставникът на Суворово Венци Желев напусна клуба. Добричлията заяви пред Football24.bg, че след мача с Провадия, спечелен с 2:1, е обявил пред ръководството и футболистите, че това е неговият последен мач начело на отбора.


"Надявах се и вярвах, че мога да изградя боеспособен и непримирим отбор, който да играе атрактивен футбол и да радва местните жители. За съжаление явно не успях да променя манталитета и поведението на терена - да действаме и в двете фази на играта. Благодарен съм на кмета - г-н Павлин Параскевов за това, че ми повярва и даде шанс да започна своята треньорска кариера. Не мога да се примиря с малодушието и безидейността, която демонстрирахме през второто полувреме на мача с Провадия. Искам чрез вашата медия да поднеса извинение на футболистите, зрителите и ръководството за поведението си през последните 20 минути на мача, но когато си вложил цялото си сърце и желание да създадеш нещо различно от това, което е било, понякога емоциите надделяват за съжаление. Благодаря на всички, с които работих през този период и пожелавам успешен сезон на клуба", каза Желев пред Football24.bg.

Сходни връзки

Poli

facelikerusalka

tennisrusalka

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

ReklamaYupi

Фейсбук

centersport.org on Facebook

Виц

изСПОРТЕН СМЯХ

Решили да направят статистика на доходите на три професии - полицай, лекар и митничар. Попитали полицая: - За колко време ще си купите "Форд"? - За 7-8 месеца. Попитали лекаря: - За колко време ще си купите "Форд"? - За 3-4 месеца. Попитали митничаря: - За колко време ще си купите "Форд"? Митничарят помислил, помислил и казал: за 18 месеца. - Как за толкова много време? - Ами "Форд" да не е малка компания?

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

rekl left

Реклама

Hit Counter