VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

ДЕКЛАРАЦИЯ ОТ АГИТКАТА НА ДОБРУДЖА

Футбол

Агитката на Добруджа излезе с декларация, адресирана до Лицензионната комисия при Българския футболен съюз и средствата за масово осведомяване. Ето пълният текст:


Агитката на ПФК “Добруджа” изразява своето възмущение от условията, при които са принудени да наблюдават мачовете на стадион “Спартак” привържениците на гостуващия отбор и организацията, или по-точно пълната липса на такава по време на мача “Спартак 1918” – “Добруджа 1919” от третия кръг на първенството в Б професионалната футболна група. Категорични сме, че условията, които се предлагат на гостуващите отбори са далеч от изискванията и разбирането за професионалния футбол.

В т.нар. сектор за гости на стадион “Спартак” няма обособен вход – при пристигането на привържениците на “Добруджа”, те бяха преведени през официалния вход на стадиона, а на излизане трябваше да преминат през съборена телена мрежа, която частните охранители, наети от ПФК “Спартак 1918” придържаха с крак. Няма обособен и пункт за продажба на билети. Абсурдно е билетите за мача да се предоставят на привържениците на гостуващия отбор лично от изпълнителния директор на ПФК “Добруджа” Светослав Петров. Хигиената в т.нар. “сектор за гости” бе под всякаква критика край него дори се бе оформило микросметище. Дори се оказа, че няма и тоалетна.

Любимият ни отбор – “Добруджа” се завърна през този сезон в професионалния футбол. Като негови привърженици сме посещавали не един и два стадиона на аматьорски клубове във В група, където условията са далеч по-прилични от тези на “Спартак” във Варна, където ситуацията е непроменена от години и се влошава.

Смятаме, че е недопустимо да се прилага двоен аршин и едни клубове – включително и любимият ни “Добруджа” да полагат необходимите условия за спазване на изискванията и правилата на БФС за издаване на професионален лиценз, а за други те да не важат. Затова настояваме Лицензионната комикия на БФС да вземе отношение и да предприеме необходимите мерки спрямо ПФК “Спартак 1918”, като ги задължи да се съобразяват с нормативните документи, или им отнеме професионалния лиценз заради груби нарушаване на изискванията.

ДОБРИЧ ЗНАЧИ ДОБРУДЖА!!! 

 

Сходни връзки

Mun-Dobrich-reklama

 

 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter