VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

ДОБРУДЖА ИЗЛЕЗЕ С ДЕКЛАРАЦИЯ ЗА НАПУСКАНЕТО НА ВАРДАРОВ

Футбол

Ръководството на  Добруджа излезе с декларация по повод освобождаването на старши треньорът Радослав Вардаров. Ето и пълният текст на декларацията, публикувана на официалния сайт на ПФК Добруджа:


Уважаеми съграждани и фенове на футбола в град Добрич,
Ръководството на професионален футболен клуб „Добруджа 1919“ исказва огромната си благодарност към досегашния треньор на клуба г-н Радослав Вардаров.
Благодарим на г-н Вардаров за усърдната му работа в клуба с която футболът в Добрич се завърна отново в професионалните среди.
Класирането на отбора от аматьорската „В“ група до втория ешалон на България „Б“ група бе така мечтана от всички нас добруджанци, но без професионализма на Радослав Вардаров едва ли щяхме да постигнем този резултат.
Ръководството на клуба се надява професионалните отношения с бившия треньор на клуба да продължат и в бъдеще.
Неизменно клубното ръководство ще поддържа контакти с треньора по отношение на съвети за бъдещите победи, които вярваме, че стоят пред този млад и много талантлив отбор.

Смяната на г-н Вардаров бе продиктувана от незадоволителната игра която показаха футболистите. Клубното ръководство винаги е имало само една цел, гражданите и феновете в град Добрич да се наслаждават на играта която показват играчите, а посещението на стадион „ Дружба“ да бъде празник за всеки един фен.
Продължаваме търсенето на специалист който да поведе отбора към красива игра и неизменни победи в трудната битка наречена „Б“ Група на България.
Клубното ръководство е възложило на помощник треньора г-н Стефан Славов да води отбора в тренировките до назначаването на нов специалист.
Новият наставник ще бъде съобщен на специална пресконференция на стадион „Дружба“.

Сходни връзки

Mun-Dobrich-reklama

 

 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter