VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 888 605410

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

ГЛАСЯТ ЛАПТОПА ЗА ТРЕНЬОР НА ДОБРУДЖА


Костадин Ангелов - Лаптопа е най-вероятния нов треньор на Добруджа, съобщи Varnautre.bg. Той ще замени на поста досегашния наставник Ради Вардаров, който бе освободен от клуба. Вардаров вече се е сбогувал с момчетата. Като причини за раздялата е незадоволителното представяне на тима от началото на сезона. Като от клуба поясниха, че с рокадата се цели да се подобри играта на отбора за следващите двубои от "Б" група.

Изпълнителният директор на Добруджа Светльо Петров, заедно с управителния съвет на клуба, са решили единодушно, че е необходима треньорска смяна още след домакинското равенство 1:1 с Ботев (Гълъбово). Все още се обсъждат имена за наследници на Вардаров, но най-близо до подпис с клуба от Добрич е Костадин Ангелов.

Varnautre.bg научи, че Ангелов вече е в Добрич, като дори е изгледал и двата домакински мача на Добруджа за този сезон.

Poli

facelikerusalka

tennisrusalka

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

ReklamaYupi

Фейсбук

centersport.org on Facebook

Виц

изСПОРТЕН СМЯХ

Решили да направят статистика на доходите на три професии - полицай, лекар и митничар. Попитали полицая: - За колко време ще си купите "Форд"? - За 7-8 месеца. Попитали лекаря: - За колко време ще си купите "Форд"? - За 3-4 месеца. Попитали митничаря: - За колко време ще си купите "Форд"? Митничарят помислил, помислил и казал: за 18 месеца. - Как за толкова много време? - Ами "Форд" да не е малка компания?

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

rekl left

Реклама

Hit Counter