VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 888 605410

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

Б ГРУПА СЕ ПОПЪЛНИ С ТРИ НОВИ ОТБОРА

Футбол

Във вторник "Б" група ще бъде попълнена с от­борите на Хасково, Ви­тоша (Бистрица) и Дунав (Русе). Те вече са получили инструкции да подписват необходимите професионални договори с поне четирима играчи.


 Проблемът във втора дивизия дойде, след като в последния момент Чав­дар, Светкавица и Ми­ньор се отказаха от участие. Техните места ще бъ­дат заети от новите, като на тях ще им бъде даде­но малко време, за да влязат в ритъм. Така най-вероятно ще има отложе­ни срещи и във втория кръг. Вчера първенството стартира, като мачовете на отказалите се отбори бяха отложени. Служеб­но новите ще получат ме­стата им в програмата.

Сходни връзки

Poli

facelikerusalka

tennisrusalka

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

ReklamaYupi

Фейсбук

centersport.org on Facebook

Виц

изСПОРТЕН СМЯХ

Решили да направят статистика на доходите на три професии - полицай, лекар и митничар. Попитали полицая: - За колко време ще си купите "Форд"? - За 7-8 месеца. Попитали лекаря: - За колко време ще си купите "Форд"? - За 3-4 месеца. Попитали митничаря: - За колко време ще си купите "Форд"? Митничарят помислил, помислил и казал: за 18 месеца. - Как за толкова много време? - Ами "Форд" да не е малка компания?

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

rekl left

Реклама

Hit Counter