VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 888 605410

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

ФУТБОЛИСТИТЕ НА ДОБРУДЖА ГОТОВИ ЗА НОВИЯ СЕЗОН

Футбол

Отборът на Добруджа ще излезе за победа утре срещу Академик Свищов, обяви  старши-треньорът Радослав Вардаров. Жълто-зелените приемат другия новак в групата от 18:00 часа на стадион „Дружба.


 Вардаров сподели пред медиите, че е разузнал добре съперника. Единствения добрички състезател, отпадащ от групата за срещата, е Симеон Симеонов, тъй като лекува все още контузия. Момчетата в отбора се готвят много сериозно, влагат се максимално в тренировките и са готови през новия сезон да радват публиката в Добрич. Целта на добричкият тим  в първенството е да се представя добре и да е в предните позиции на класирането.

Сходни връзки

Poli

facelikerusalka

tennisrusalka

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

ReklamaYupi

Фейсбук

centersport.org on Facebook

Виц

изСПОРТЕН СМЯХ

Решили да направят статистика на доходите на три професии - полицай, лекар и митничар. Попитали полицая: - За колко време ще си купите "Форд"? - За 7-8 месеца. Попитали лекаря: - За колко време ще си купите "Форд"? - За 3-4 месеца. Попитали митничаря: - За колко време ще си купите "Форд"? Митничарят помислил, помислил и казал: за 18 месеца. - Как за толкова много време? - Ами "Форд" да не е малка компания?

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

rekl left

Реклама

Hit Counter