VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 888 605410

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

ПЪРВИ ТРЕНИРОВКИ ЗА ДЕЦАТА И ЮНОШИТЕ НА ДОБРУДЖА

Футбол

Oтборите от детско-юношеската школа на футболен клуб Добруджа започнаха предсезонната си подготовка, научихме от директора на школата Валентин Пейчев.


Заниманията с отделните формации се водят от шестима треньора. Освен Валентин Пейчев с подрастващите работят още Минчо Кондов, Радо Боянов, Митко Василев, Веселин Живков и Красимир Коев. За да се подготвят по възможно най-добрия начин за срещите от предстоящите зонални първенства, талантите на Добруджа ще вземат участие в два турнира, които ще се проведат през месец август в Албена.
От 10 до 17 август “жълто-зелените” ще спорят за отличията в EVIMA OPEN KIDS ALBENA 2013”, а след това - от 19 до 25 август, е надпреварата в международния детско-юношески турнир “Морски звезди” за купа “Алиот”. Целта на тези турнири е да предоставят на младите футболисти възможност да изявят своите способности и да повишат спортното си майсторство.

Сходни връзки

Poli

facelikerusalka

tennisrusalka

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

ReklamaYupi

Фейсбук

centersport.org on Facebook

Виц

изСПОРТЕН СМЯХ

Решили да направят статистика на доходите на три професии - полицай, лекар и митничар. Попитали полицая: - За колко време ще си купите "Форд"? - За 7-8 месеца. Попитали лекаря: - За колко време ще си купите "Форд"? - За 3-4 месеца. Попитали митничаря: - За колко време ще си купите "Форд"? Митничарят помислил, помислил и казал: за 18 месеца. - Как за толкова много време? - Ами "Форд" да не е малка компания?

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

rekl left

Реклама

Hit Counter