VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

ПРЕДСТАВИХА НОВИЯ ЕКИП НА ДОБРУДЖА

Футбол

Изпълнителният директор Светослав Петров и старши-треньорът Радослав Вардаров представиха на пресконференция официалният екип на Добруджа за новия сезон. Фланелката ще бъде в жълто-зелено райе, каквото бе желанието на привържениците от години.


Петров призна, че не се е допитал до агитката, но все пак е подочул желанието на най-запалените привърженици и се е постарал да удовлетвори желанието им. Резервният екип пък ще бъде отново в райе – но черно-зелено.
Подготвят се още много изненади за феновете. Нова колекция от фенартикули ще се предлага около стадиона преди всеки мач. Предстои реновиране на ВИП-ложата. Ще бъдат пуснати абонаментни карти, като с всяка карта ще има и подаръци от клуба. Желанието ми е продуктът "Добруджа" да бъде по-ценен и разпознаваем сред хората, изтъкна Светослав Петров.
Шампион на България с ЦСКА е новият треньор на вратарите в Добруджа. Това е Ивайло Иванов, който е двукратен шампион на България с "червените" през 2003 и 2005 година и носител на Купата през 1999 година.
Ивайло Иванов е роден през 1974 година, а кариерата му преминава през отборите на ЦСКА, Миньор (Перник), Илисиакос (Гърция), Славия, Берое (Стара Загора).
Едва ли е изненада за някого, че Иванов идва в Добруджа по покана на изпълнителния директор Светослав Петров, с когото бяха съотборници в ЦСКА.
Харесва ми организацията и начина на работа в Добруджа. Имам много високи цели и амбиции и се надявам с работата си да оправдая поканата на Светльо Петров, заяви Ивайло Иванов. ИА "Добруджа"

Mun-Dobrich-reklama

 

 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter