VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

ФУТБОЛИСТ НА ДОБРУДЖА С ГОЛОВ ПАС НА ЕВРОШАМПИОНАТА ЗА АМАТЬОРИ

Футбол

Блестящо начало за националите ни по футбол-аматьори на Европейското първенство - нашият тим направи равен, 2-2 срещу отбора на Испания, който има доста опит в аматьорския футбол като цяло. Еврошампионатът се провежда в Италия, а нашите аматьори дават сериозна заявка за добро представяне.


Като добавим нулевото равенство срещу тима на Русия, можем спокойно да кажем, че това е повече от успешно представяне на този етап. Българските футболни аматьори на 27 юни играят срещу тима на Беларус. При успех над беларуския тим нашите момчета имат шанс да влязат във финалната фаза на надпреварата. Това ще бъде феноменален успех за аматьорския български футбол. За отбелязване е факта, че наставникът на българския тим Краси Манолов положи доста усилия да предаде своя професионален опит на аматьорски тим и той да изглежда по този перфектен начин срещу световни сили в този спорт. Иначе срещу испанците се разписаха Христо Бангеев и Станимир Димитров. Бранителят на Добруджа Ники Илиев се отчете с голов пас. Вратарят Мартин Луков, както и Красимир Иванов и капитанът Ангел Стоянов заслужават отлична оценка за представянето си срещу испанската футболна сила. На практика целият отбор показа дух и желание за игра и победа. Наставникът Краси Манолов е доволен от това, което показва отборът му. Шефът на аматьорската футблолна лига Румен Вълков също изрази своето отлично впечатление от играта на тима. За финалната фаза на надпреварата се класира само първият отбор в групата. Надяваме се това да е нашият тим.

Ето резултатите до този момент:
България-Русия 0-0
Испания-Беларус 2-0
Беларус-Русия 1-0
България – Испания 2:2

Предстоящи срещи, 27.06:
България – Беларус
Русия – Испания

Временно Класиране:
1.Испания – 4т.
2.Беларус – 3т.
3.България – 2т.
4.Русия – 1т.

В българския щаб се надяват Русия да бие Испания или да направи равен, а нашите момчета да спечелят срещу Беларус в последния мач. Това означава, български футболни аматьори на финал на ЕП. На практика това ще е изключителен успех за родния аматьорски футбол, с което единствено трябва да се гордеем.

 

Сходни връзки

Mun-Dobrich-reklama

 

 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter