VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

СИНЪТ НА КРЕМЕНЛИЕВ НА ПРОБИ В ДОБРУДЖА

Футбол

Още двама футболисти се присъединиха към отбора на Добруджа. Единият от тях е централният защитник Костадин Гаджалов, който макар че е само на 24 години, има вече доста опит в родната “А” група. Той е юноша на Ботев (Пловдив), но освен за “канарчетата” е играл в първата ни дивизия още за Локомотив (Пловдив) и Етър (Велико Търново).


От понеделник на стадион “Дружба” тренира и 20-годишният защитник Георги Кременлиев, син на бронзовия медалист от световното първенство в САЩ-94 Емил Кременлиев. Миналия сезон Георги бе твърд титуляр в третодивизонния Оборище (Панагюрище) и със силните си изяви привлече вниманието на отбори от “А” група, като Пирин (Гоце Делчев) и Монтана. Младият футболист идва на проби и ако бъде харесан от спортно-техническото ръководство на добруджанци, ще подпише договор с клуба.
Междувременно стана известно, че екипа на Добруджа повече няма да носи халфът Младен Стоев Маджо. Той е получил много добро предложение от друг клуб и приел офертата. Жълто-зеления екип няма даносят още няколко футболисти, които бяха част от отбора на Добруджа, играл в Североизточната “В” група. Това са вратарят Венцислав Димитров, защитникът Борислав Илиев, халфовете Преслав Пасев, Мариян Станчев и Йордан Апостолов и нападателят Николай Вълев.

Сходни връзки

Mun-Dobrich-reklama

 

 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter